Stor erfaring med reparation af både og motor

Få bådreparation udført af dygtig bådmekaniker

 

Er du stødt på grund, eller har din båd pådraget sig en anden form for skade? Ud over almindeligt bådebyggerarbejde i både træ og glasfiber udfører vi også bådreparation i form af svejsearbejde i rustfrit stål, og el-arbejde. 

Vi har både elektrikere og mekanikere, der assisterer os i vores daglige arbejde. Det gør, at vi kan tilbyde dig den mest professionelle bådreparation. Hos Heise Marineservice udfører vi bådreparation, og vi udfører alle former for glasfiber reparation på både. Skal dit forsikringsselskab involveres, er vi også vant til at håndtere dette.

Professionel bådmotor reparation

Hos Heise Marineservice har vi stor erfaring omkring service på diesel/benzin motorer, både indenbords motor og påhængsmotor.

Værkstedet har det nødvendige computer udstyr til at servicere den moderne indsprøjtnings motor med. Vi kan med stor stolthed sige, at vi kan udføre reparation af bådmotorer af enhver art. Vi elsker vores arbejde, og vi sætter en stor ære i reparation af bådmotorer, da vi mener, at det er en skam, at se en motor i stykker. Derfor har vi sørget for, at vi kan levere reservedele og samt reparation af bådmotorer til din fulde tilfredshed.

Kontakt os allerede i dag på +45 2395 4749 og hør hvad vi kan gøre for dig!

Find os her

Peder Skrams Vej 3
5220 Odense SØ

Kontakt

Tel. +45 2395 4749 Mail: heisebil@gmail.com

Brug for et tilbud?

heisebil@gmail.com
el. ring +45 2395 4749 Send os en mail!